Concept Clinica Oftalmologica Galati
Dr. Dobre Xenia

Clinica medicala oftalmologica Galati

a fost fondata si este sustinuta cu toata pasiunea si atentia de catre Dna Dr. Xenia Dobre, Doctor in medicina, medic primar oftalmolog.

Conceputa ca o clinica medicala care ofera servicii oftalmologice complete.

Ne dorim ca fiecare persoana care are afectiuni oftalmologice si care ne trece pragul sa ajunga sa vada lumea in culorile ei si facem tot ce ne sta in putinta pentru a realiza acest deziderat.

Suntem foarte atenti la orice detalii care fac diferenta in ce priveste calitatea serviciilor noastre si anume:

  • pregatirea si perfectionarea permanenta a cadrelor medicale
  • – apartenenta la asociatii stiintifice si profesionale care furnizeaza informatii de calitate din domeniul oftalmologic precum Societatea Romana de Oftalmologie, Societatea Romana de Glaucom, Societatea Romana de Cataracta si Chirurgie refractiva, ESCRS (European Society of Cataract & Refractive Surgeons) si ASCRS (American Society of Cataract & Refractive Surgeons)
  • calitatea actului medical
  • calitatea relatiilor si interactiunii cu fiecare pacient
  • investitiile in echipamente si tehnologii
  • asocierea cu furnizori de produse calitate

In cadrul clinicii am amenajat spatii pentru consultatii, sala de asteptare, explorari functionale, optica medicala si bloc operator. Spatiile sunt proiectate pentru un flux corect al pacientilor si sunt dotate cu grupuri sanitare

Ne preocupa ca pacientii sa beneficieze de o atmosfera placuta si relaxanta pe toata durata vizitei lor in cadrul clinicii, sa beneficieze de servicii medicale de calitate si sa se simta in siguranta.

Pentru programare va asteptam sa ajungeti cu 10 minute mai devreme fata de ora stabilita. In cazurile in care apar complicatii in examinarea si tratarea pacientilor programati anterior programarii dumneavoastra, timpul de asteptare se poate prelungi dincolo de ora la care ati fost programat / programata. Va asiguram ca facem tot posibilul pentru diminuarea timpului de asteptare  al tuturor pacientilor programati.

Ne bazam pe o echipa minunata care reuseste sa realizeze acest lucru si anume:

Dr. Xenia Dobre

Doctor in medicina, medic primar oftalmolog

Victorita Staicu

As. medicala - grad principal

Ana Maria Voiniciuc

As. medicala

Andra Cristea

As. medicala

Aura Pricope

As medicala

Daniel Boboc

Optometrist

Liudmila Vlad

Optometrist

Fanica Oprea

Optometrist

Simina Tabus

Infirmiera

Va asteptam cu drag!