Echipamente si tehnologie

Stim ca micile detalii fac diferenta in ce priveste calitatea serviciilor medicale, ca atare, cand este vorba de echipamente si tehnologii alegem tot ce este in top pe piata.

Am investit in echipamente performante care asigura efectuarea de consultatii oftalmologice complete precum autorefractometru, foropter, biomicroscop, tonometru noncontact si aplanatie, fundus camera, exoftalmometru.

De asemenea, pentru copii incepand de la 6 luni am investit intr-unul dintre cele mai performante echipamente, Plus Optix, care permite depistarea din timp a deficientelor de vedere ale acestora.

Pentru imagistica si investigatii am investit in computer tomografe, angiograf, ecograf, biometru prin imersie, microscop specular si aparat de camp vizual.

Pentru realizarea operatiilor chirugicale am investit in aparat de facoemulsificare, aparat de radiofrecventa, etc. sau pentru tratamente oftalmologice cu laser am investit in laser Yag, SLT si Argon.

Am ales producatori consacrati pe piata echipamentelor medicale pentru cabinete oftalmologice, producatori precum Zeiss, Nidek, Pascal , Optos, Stellaris Elite, Ellman, Lightmed,  Optotek medical

T

T

In ce priveste magazinul de optica medicala, pentru acesta am ales sa lucram cu furnizori de lentile si rame de  ochelari dintre cei mai cunoscuti pe piata precum  Hoya, Nova-Lenti, Rhein, Bausch+Lomb, Guess, Calvin Klein, i2i, Avanglion, Mercedes Benz, Nike, Furla, Ana Hickman, Lacoste, Silhouette, Joop, Morgan, Maxx Mara, Baldinini, Emilia, Guy Laroche, Jaguar.

T

T

T

T

T

Am investit inclusiv in laboratorul propriu dotat cu masini automate Briot care executa montajul ochelarilor.

Close Menu